sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Dannyn rally-tokokoe

Toukokuussa ilmoitin Dannyn rally-tokokokeeseen, koska kivahan se olisi oman seuran kokeessa startata :) Siinä vaiheessa oli kolme viikkoa aikaa treenata. Viikot menivät yllättävän nopeasti: milloin satoi ja milloin oli ulkomaan vieras kylässä ja koeviikolla sairastuin kesäflunssaan ja olin kaksi päivää kuumeessa. Juuri ennen sairastumista ehdittiin ottamaan yksi ratatreeni, jossa Danny oli todella levoton ja ei olisi malttanut keskittyä kunnolla. Johtui varmasti suurelta osalta siitä, että oli joutunut odottamaan omaan vuoroaan Eikan suorittaessa radan ensin, joten osoitti mieltään radalla. Koetta edeltävänä iltana otettiin eteen istumista, koska se on ihan joka ikisellä alokasluokan radalla mitä olen netistä katsonut. Danny oli aivan pihalla, yritti tehdä eteen jotain perusasentoa jne. Koeaamuna otettiin uudelleen ja onnistuihan se joten kuten. Näillä eväillä siis kokeeseen, treenaamatta koko keväänä (talvesta puhumattakaan) tai kesänä. Silti ajattelin että mennään ihan pokalla kokeeseen hyvällä fiiliksellä. Tokotreenit kuitenkin antaneet meille hyvät pojat kääntymisiin ja pujottelut tiesin Dannyn hoitavan helposti. Ja tiesin ettei kyttää kylttejäkään :)

Koepaikalla tsekkasin heti alokasluokan radan ja kappas vaan siellähän oli kaksi eteen istumista, ou jee! Muuten rata näytti ihan tyypilliseltä ja helpolta radalta kuten alokasluokassa pitääkin olla, mutta helpostihan ne miinukset sieltä tulevat jos ovat tullakseen :D Oltiin ajoissa paikalla 1.5 tuntia ennen oman luokan alkua. Käytiin vähän lenkillä ja Danny vaikutti tosi vaisulta, hellepäivä kun oli. Tehtiin eteen istumista ja muutama käännös ja ne tuntuivat hyvältä. Sitten varjoon odottamaan omaa vuoroa. Danny sai viilennysliivin päällensä siinä vaiheessa kun me ohjaajat aloitettiin rataan tutustuminen, piti sitä päällään siihen asti kun oli oma vuoro (me heti kolmantena!). Varusteurheilu ennen kaikkea :D Mutta tuo liivi toimi kyllä tosi hyvin!

Radan Danny kipitti tosi hienosti ja keskittyneesti. Ei se tokossa koskaan noin rauhallinen ole, tokossa vauhtiliikkeet nostavat aina viretilaa. Ehkä säällä oli oma vaikutuksensa. Eteen istumiset onnistui, toinen jäi vähän vinoksi mutta muuten bravo! Istumisesta maahanmenossa ja tästä suoraan liikkeelle saatiin -1 p "ohjausvirhe" (en tiedä mistä tuli, videolta en näe mitään virhettä), toinen virhe tuli vikalta kyltitä eli eteen istumiselta "taluttimen kiristyminen". Pisteitä yhteensä 98/100. Jee jee! Taso oli kova, joten ei sijoituttu, mutta saatiin tuomarin palkinto (luokassa 18 koiraa), Arvostelulapussa luki "taitava, reipas pari". Tuomarin palkintoa antaessa tuomari sanoi jotain, että "hienoa yhteistyötä ja koirasta näki että se tietää täysin mitä tehdään". Kiva jos näytti siltä, tällä treenimäärällä hieno suoritus! Niin kiva laji, jota pitäisi ehdottomasti treenata useammin, mutta usein voiton kuitenkin vie toko, mutta kyllä me näin kesällä treenaillaan myös rallya koti avointa luokkaa. Yksi alokasluokan tulos vielä uupuu.

Video täällä.

Tuomarin palkinto: Dannylle pallo ja suklaalevy kartturille


Vähänkö olin pätevä ;)


Kaiken luppoajan Danny vietti Ilona kääpiövilliksen kanssa <3

Ilona

Ilona on niin ihana, että hymyilyttää :)

Ostin testaukseen nämä kovasti kehutut treenimakkarat. Pieniä pötkylöitä 80g, testattu on ja tykätty kovasti :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti